ISKUSTVO KONZUMENTA NAŠIH GOJI BOBICA

Dragi čitatelji prenosimo vam iskustvo majke koja od nas kupuje Matični sok od goji bobica i daje ga svojoj ćerki kako bi joj stimulisala rast. Rezultati su zadivljujući! U narednom pasusu ćete moći pročitati tekst koji je ona sastavila sa željom da podeli svoje iskustvo sa svim čitateljima u nadi da će možda još nekome matični sok od goji bobica pomoći.

Goji bobice stimulišu lučenje hormona rasta za 156%

“Mojoj sedmogodišnjoj devojčici ustanovljen je sporiji rast (na donjoj granici). Nizak rast joj je takođe i genetski predisponiran. Na kontroli posle 6 meseci porasla je samo 2 cm, a trebalo je barem 3 – 3,5 cm, zbog čega nas je doktor opominjao da je situacija alarmantna i da nakon još jedne kontrole, ukoliko ne bude promena na bolje, uvedemo terapiju hormonom rasta. Za sve nas je to bio veliki šok, jer je terapija dugogodišnja i neprijatna.

Kao pobornik alternative pretražila sam inernet i naišla na podatak da goji bobice stimulišu lučenje hormona rasta za 156%. Odmah sam potražila gde da ih nabavim, i na pretraživaču mi je prvo izašao proizvođač Nikola Bašić iz Male Bosne koji ima svoju plantažu goji bobica. Naručila sam Matični sok od goji bobica i davala ga svojoj ćerki svako veče pred spavanje i to 0.033 ml. Rezultati su zadivljujući jer je za 2 meseca korišćenja matičnog soka od goji bobica dete poraslo 2 cm.

Nastavljam i dalje da joj dajem i da pratim napredovanje. Nadam se da će ovo moje iskustvo još nekome da pomogne.

N.J.”

Podsećamo vas da smo u martu 2015. godine objavili tekst u kojem smo takođe imali priliku pročitati iskustvo majke koja je davala svom sinu matični sok od goji bobica u cilju da suzbije napade astme. Pročitajte njeno iskustvo klikom na sledeći link.

https://gojibobice.rs/maticni-sok-od-goji-bobica-pomaze-kod-astme/

Uvek nam je drago čuti za ovakva pozitivna iskustva i ohrabrujemo sve one koje bi želeli da podele svoju priču sa svim čitateljima. Na taj način omogućavamo bolju informisanost ljudi koja će im pomoći da odaberu prirodni način borbe sa određenim zdravstvenim problemom.

 

Scroll to Top