ISKUSTVO KONZUMENTA NAŠIH GOJI BOBICA

Ovaj tekst je nastavak od već objavljenog teksta pod nazivom “Matični sok od goji bobica pomaže kod rasta dece“. Naš dopisnik nam se ponovo javio sa novim radosnim vestima u vezi rasta njene ćerke koje konzumira naš matični sok od goji bobica.

Goji bobice kao prirodni stimulator lučenja hormona rasta

Prema mnogim istraživanjima, biosupstance iz goji bobica mogu stimulisati hipofizu da luči ljudski hormon rasta. Goji bobice svrstane su u kategoriju “superhrane”, tj. hrane budućnosti. Između ostalih svojih efekata predstavljaju najmoćnije promotere hormona rasta u organizmu. Goji bobice vekovima se koriste i kao blagotvorna sredstva jer sadrže dva do četiri puta više antioksidanasa od većine voća koje mi konzumiramo svakodnevno. U prilogu teksta možete videti analizu istraživanja antioksidanata u goji bobicama, kao i uporednu analizu rezultata goji bobica, jagode, jabuke, kruške i grejpfruta.

Naš dopisnik nam je u prvom tekstu napisala svoje iskustvo sa matičnim sokom od goji bobica koji je pomogao njenoj ćerci pri rastu. Deo teksta iz tog članka glasi: “Kao pobornik alternative pretražila sam inernet i naišla na podatak da goji bobice stimulišu lučenje hormona rasta za 156%. Odmah sam potražila gde da ih nabavim, i na pretraživaču mi je prvo izašao proizvođač Nikola Bašić iz Male Bosne koji ima svoju  plantažu goji bobica. Naručila sam matični sok od goji bobica i davala ga svojoj ćerki svako veče pred spavanje i to 0.033 ml. Rezultati su zadivljujući jer je za 2 meseca korišćenja matičnog soka od goji bobica dete poraslo 2 cm.”

Nakon 6 meseci nam ponovo stižu lepe i dobre vesti

“Prošlo je šest meseci otkako moja devojčica koristi matični sok od goji bobica. Nova kontrola je pokazala da je ona narasla još dodatnih 4,5 cm (nakon prva 2 meseca konzumiranja matičnog soka je narasla 2 cm) što znači ukupno 6,5 cm. Veoma sam srećna i zadovoljna. Podaci koje sam pronašla na internetu da goji bobice stimulišu hipofizu da luči hormon rasta su zaista tačni. Naše iskustvo to potvrđuje. Nastaviću da joj dajem matični sok od goji bobica i dalje u saradnji sa proizvođačem Nikolom Bašićem.” N.J..

 

Scroll to Top