9 godina iskustva uzgoja goji bobica

Kao proizvođači prirodnog goji soka imamo prilike svakog dana biti u kontaktu sa kupcima čuti njihova iskustva i rezultate koje uočavaju kod svoje dece. Nakon 9 godina istraživanja i sakupljenih povratnih informacija, možemo sa velikom sigurnošću da potvrdimo da naš goji sok, napravljen od goji bobica, ima mogućnost da podstakne hormon rasta da se luči. Uzrast dece koja konzumiraju goji sok je od 2 godine pa se sve do 22 godine. Važno je napomenuti da se roditelji najčešće odluče za prirodni put podsticanja hormona rasta, pre nego što krenu sa tradicionalnom medicinom. Takve odluke donose stostruke benefite kod dece, koje ćemo detaljnije opisati u nastavku ovog teksta.

Iskustva roditelja čija deca piju naš goji sok

“Sin mi je 4.5 godine. PIjemo organic goji sok 5 meseci i za to vreme je porastao 4 cm. Prethodne godine je za 12 meseci porastao 6 cm kada nije pio goji sok.” Zemun

“Mlađa ćerka ima 5 godina i za 3 meseca je porasla 6cm. Starija ćerka ima 12 godina i takođe za 3 meseca, porasla je 8 cm.” Ruma

Imam blizance, dečaka i devojčicu od 4.5 godine. Prvo mi je samo sin pio sok 6 meseci. Za to vreme je porastao više nego sestra i imunitet mu je toliko ojačao da se uopšte nije razboljevao. Sad će mu sestra krenuti da pije sok u narednih 6 meseci.” Topola

Sin mi ima 14 godina i nakon meseca dana konzumiranja goji soka, on je porastao 2 cm, sa 149 cm na 151.” Mošorin

Ostala iskustva ćemo dodavati na dnu stranice.

Podsticanje hormona rasta za 156%

Goji sok napravljen od goji bobica je zauzeo prvo mesto kao prirodni proizvod koji stimuliše rast kod dece. Možemo vam potvrditi da je kod slučajeva niskog ili usporenog rasta dece imao neverovatne uspehe. Mnogi su se odlučili da probaju kao preventivnu opciju, a neki su želeli samo da izbegnu davanje veštačkih hormona svojoj deci. Bilo koja da je situacija u pitanju, rezultati mogu biti vidljivi već posle nekoliko meseci. Goji sok ima skladnu kombinaciju polisaharida, karotena, minerala i vitamina da ima mogućnost da postakne lučenje hormona rasta. Istraživanja koja su rađena na svetskom nivou, su pokazala da goji sok podstiče hipofizu da luči hormona rasta čak za 156%. Pored stimulisanje rasta, deci se paralelno znatno jača imunitet.

Jačanje imuniteta

Mnogi kupci su nam potvrdili da je goji sok ojačao imunitet njihove dece i da su bili otporniji na prehlade i druge zarazne bolesti. Koji je razlog tome? Goji sok sadrži esencijalne mikroelemente koje čovek jako retko unosi u organizam svakodnevnom standardnom ishranom. Upravo ti važni mikroelementi obezbeđuju normalno funkcionisanje organizma i stvaranje snažnog odbrambenog imunog sistema. Zato je goji sok stvarno najbolji prirodni dodatak ishrani.

Prevazilaženje anemije

Konzumenti su nam potvrdili da su uradili analizu krvi pre i posle konzumiranja goji soka i da im je nivo gvožđa u krvi, u tom periodu, znatno porastao. Česta je pojava kod mladih osoba da su malokrvne i da to pokušavaju prevazići sa veštačkim suplementima i lekovima. Preporučujemo svima da se sa anemijom izbore na prirodan način konzumirajući goji sok.

Dobro raspoloženje i više snage

Goji sok sadrži znatne količine magnezijuma koji ima funkciju u ljudskom organizmu da opušta srce i da čoveku obezbedi dobro raspoloženje i više snage. Istraživanja su pokazala da pospanost često nije uzrokovana nedostakom sna nego nedostatkom magnezijuma. Deca koja se aktivno bave sportom troše velike količine energije za česte nedeljne treninge, a pored toga i za sve obaveze u školi ili na fakultetu. U takvim iscrpljujućim okolnostima je veoma važno dati organizmu ono što mu je neophodno da bi se ostvarili maksimalni rezultati.

Bolji apetit

Mnogi kupci su nam potvrdili da su primetili kod njihove dece bolji apetit nakon konzumiranja goji soka. Obimnija i raznovrsnija ishrana zasigurno doprinosi sveukupnom očekivanom rezultatu porasta deteta kao i jačeg imunog sistema.

Više samopouzdanja

Roditelji nam često svedoče da deca u tinejdžerskoj dobi često imaju osećaj manje vrednosti u koliko su niži od svojih vršnjaka. Ako ostanete ustrajni kroz 6 do 9 meseci sa konzumiranjemgoji soka, velike su šanse da pomognete vašoj deci da prevaziđu taj osećaj. Odluka na ovaj korak vam pruža prirodno rešenje sa mnoštvom pratećih benefita.

Šta je važno znati pri kupovini goji soka?

Da li je 100% bezbedan za decu?

Od početka uzgoja godži bobica 2013. na plantaži u Maloj Bosni, selu pokraj Subotice, poštujemo prirodne principe uzgoja biljaka, te ih ne tretiramo nikakvim pesticidima (herbicidima, insekticidima i fungicidima).

Da li je 100% prirodan?

Ako na deklaraciji proizvoda pogledate deo na kome je ispisan sastav, videćete koje je sve sastojke proizvođač uključio u svoj proizvod. U naš goji sok nismo dodali šećer, konzervans, veštačke boje niti bilo koje druge veštačke aditive. Napravljen je isključivo od domaćih goji bobica.

Česta pitanja o goji soku?

Kako se pravilno konzumira?

Ako se goji sok koristi za podsticanje hormona rasta najbolje bi bilo da dete pre spavanja popije jednu čašicu od 33 ml goji soka jer se hormon rasta luči tokom noći. Ako se pak goji sok koristi za preventivno jačanje imuniteta i u druge svrhe, najbolje bi bilo da se konzumira ujutru 20 – 30 minuta pre doručka u istoj količini od 33 ml. Za tu količinu soka možete koristiti rakijsku čašicu.

Koliko dugo treba piti goji sok?

Preporučujemo da konzumiranje 100% prirodni goji soka traje minimalno 6 meseci, dok bi optimalno bilo 9 meseci. Uzimajući u obzir da je svaki organizam drugačiji, ne može se tačno odrediti kada će efekti postati vidljivi. Svakako treba imati na umu da je prirodni put prevazilaženja zdravstvenih situacija često duži nego putem konvencionalne medicine, ali sa druge strane i zdraviji.

Kako se čuvaju flašice?

Samo flašicu koju otvorite držite u frižideru. Ostale flašice mogu biti bilo gde na sobnoj temperaturi, pod uslovom da nisu izložene direktnom suncu.

Koja je cena goji soka?

Sva blagotvorna dejstva koje pruža goji sok, možete imati ako svaki dan popijete dnevnu dozu od 33 ml i to zadovoljstvo nosi sa sobom trošak od 120,00 dinara na dan. Ulaganje u zdravlje je uvek isplativa investicija! Cena pakovanja od 1.2 litre goji soka iznosi 3.600,00 dinara. Pakovanje sadrži 6 flašica od 200 ml.

Koliko dugo traje jedno pakovanje od 1.2 litre?

Ako svaki dan pijete 33 ml goji soka, jedno pakovanje će vam trajati 36 dana. Naravno, doza od 33 ml je preventivna što znači da je dovoljna kada želimo svoj organizam postepeno obogaćivati neophodnim antioksidansima, vitaminima, mineralima i drugim hranljivim sastojcima iz goji soka.

Kako da poručimo?

Mi šaljemo naš goji sok putem brze pošte na kućnu adresu. Paket sadrži 6 bočica od 200 ml, što je ukupno 1.2 litre goji soka. Paket se pažljivo upakuje i šalje brzom poštom.

Opcije za porudžbinu:

  1. Pošaljite nam Vaše podatke u sms poruci na broj 064 171 75 24 ili 069 320 55 44.
  2. Takođe možete poručiti putem naše Facebook stranice Goji Bobice Srećno Voće, gde treba da napišite poruku sa Vašim podacima (Ime, prezime, adresu i broj, poštanski broj i mesto, broj mobilnog telefona i količinu paketa koju poručujete).
  3. U svakom trenutku nas možete pozvati na broj naveden dole. U koliko se ne javimo, molimo da nam pošaljete sms poruku i odgovorićemo Vam prvom prilikom.

064 171 75 24

069 320 55 44

NAPOMENA: Subotom i nedeljom ne šaljemo pakete. Jedan paket goji soka sadrži 6 flašica po 200 ml. On je dovoljan za jedno dete, za mesec dana. Cena za jedan paket je 3.600,00 dinara a poštarina je 400,00 dinara. U zavisnosti od broja poručenih paketa, poštarina se uvećava za mali iznos. 

Ostala iskustva roditelja čija deca piju naš goji sok

Sin mi je 7 godina i nakon što je pio goji sok 4 meseca, porastao je 4 cm. Pre toga je za godinu dana rastao maksimum do 5cm.”  Beograd

“Dete mi ima 13 godina i za godina dana je poraslo 12.5 cm pomoću goji soka kojeg je pio 6 meseci u kontinuitetu.” Smederevska Palanka”

Jedan sin mi je 8, a drugi 13 godina. Oba su bila niži u odnosu na drugare iz razreda. Nakon što su 3 meseca pili goji, oni su bukvalno prešišali drugare iz razreda.”  Subotica

“U roku od mesec dana porastao je 3 cm. Sin ima 6 godina i svako veče je redovno pio goji sok.” Vrčin

“Sin trenira fudbal, golman je. Godišnje je u proseku rastao 6 – 8 cm. Predhodnih godinu dana je u zadnjih 7 meseci pio goji sok i porastao je 15 cm.” Beograd

“Ćerka mi je 2 godine i pije goji sok već 3 meseca. Danas smo imali kontrolu i visoka je 87 cm. Pre 6 meseci bila je visoka 82 cm, tako je doktorica izmerila. Znači, narasla je 5 cm u zadnjih 6 meseci.” Valjevo

“U prethodnom periodu, sin od 14 godina, je rastao 1 cm za godinu dana. Od kada pije goji sok, porastao je 10 cm za godinu dana.” Smederevka Palanka

“Za dva meseca dečak od 13 godina je porastao 4 cm.” Stara Pazova

“Sin je porastao 1 cm za 2 meseca. Ima 4.5 godine i organizam mu je mnogo otporniji na prehlade otkad pije goji sok” Beograd

Scroll to Top