Poštovani,

dobrodošao na naš portal www.gojibobice.rs o goji bobicama. Cilj nam je da svim posetiteljima pružimo sveobuhvatne informacije vezane za novu vrstu voća koje je pre godinu dana postalo popularno u našoj zamelji. U pitanju je biljka roda Lycium barbarum, u narodu poznata kao goji bobice. Dozvolite nam da Vam ukratko prestavimo koje ćete sve informacije moći pronaći na našem portalu.

S obzirom da se bavimo uzgojem goji bobica od 2013. godine, stekli smo određeni stepen iskustva u poslovima na našoj plantaži. Stoga smo odlučili da Vas redovno obaveštavamo, na stranici NOVOSTI, o svim dešavanjima vezanim za tehnologiju uzgoja goji bobica. Tu podrazumevamo detalje oko formiranja stabljike, orezivanja, branja, folijarne prehrane, preventivne zaštite prirodnim preparatima od bilo kakvih bolesti i svih drugih poslova vezanim za goji bobice. Takođe ćemo na ovoj stranici objavljivati razne informacije o ishrani, zdravlju, rekreaciji, kao i o zanimljivim konkursima za subvencionisanje biznisa.

Na stranici PROIZVODI ćete moći videti i poručiti sve naše domaće proizvode od Godži bobica. Ova stranica je još uvek u pripremi. Ako želite da budete obavešteni o popustima na proizvode, promocijama i akcijskim cenama PRIJAVIE SE ODMAH  i mi ćemo Vas vrlo rado blagovremeno obavestiti.

Ako Vas zanimaju istraživanja i analize o Godži bobicama i njihovom blagotvornom dejstvu na čovekovo zdravlje, imate priliku da te informacije pronađete na našoj stranici ISTRAŽIVANJA I ANALIZE. Kako bi više saznali o kvalitetu ovog Super voća, prevodićemo naučne publikacije sa stranih jezika i objavljivati na ovoj stranici.

S obzirom da su goji bobice još uvek nova vrsta voća, mnogi još nisu upoznati sa načinom njihovog konzumiranja. Zato smo za Vas pripremili stranicu PITANJA gde ćete videti već postavljena pitanja, ili možete i Vi sami postaviti bilo koje pitanje u vezi goji bobica i mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u što kraćem roku.

U 2013. godini smo imali veliki broj zadovoljnih kupaca. Neki od njih su podelili svoje iskustvo vezano za konzumiranje goji bobica. Pročitajte šta su oni rekli na stranici ISKUSTVA KUPACA. Budite slobodni da i Vi napišete Vaše iskustvo i podelite ga sa svim posetiteljima sajta.

Na internetu se može pronaći ograničen broj podataka vezanim za goji bobice. Odlučili smo da za Vas objedinimo sve te informacije na našem sajtu, na stanici SVE O GOJI BOBICAMA.

U svakom trenutku nas možete pozvati ili nas posetiti na plantaži, a sve potrebne kontakt podatke i lokaciju možete pronaći na stranici KONTAKT.

Nadamo se da će Vam naš portal o goji bobicama biti koristan i zanimljiv i da ćete ga često posećivati. Podaci na sajtu su još u procesu dopunjavanja.

Srdačan pozdrav i svako dobro,

Nikola Bašić

 

Scroll to Top