U svojim tridesetima, žene žele živeti život punim plućima, no svesne su da stres i umor idu ruku pod ruku s prvim borama. NIVEA predstavlja NIVEA Q10 plus Energy dnevnu kremu protiv bora s ekstraktom prirodnih goji bobica, koenzimom Q10 i kreatinom koja umornoj koži vraća energiju i sjaj kao nakon opuštajućeg sna.

Izvor: Femina.hr

Goji bobice slove za “supernamirnicu” današnjice zbog svojih izvrsnih nutritivnih svojstava i pozitivnog uticaja na zdravlje. U Aziji ih nazivaju „sretnim bobicama” i „crvenim dijamantima” jer podižu raspoloženje, nivo energije i izdržljivost organizma. Osim nutritivne vrednosti, goji bobice imaju i izuzetno pozitivan učinak na kožu. Djeluju kao prirodni antioksidans jer sadrže delotvorne vitamine i minerale poput magnezijuma, bakra, cinka, vitamina C i beta-karotena te reaktiviraju sposobnost kože za prirodan oporavak od umora i stresa. Iz tog razloga idealan su sastojak NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora jer se savršeno nadopunjuju s ostalim sastojcima za učinkovito sprečavanje pojave bora i uklanjanje znakova umora.

Koenzim Q10 i kreatin aktivni su sastojci koji se prirodno nalaze u koži, ali se njihova prisutnost smanjuje s godinama te koža gubi energiju potrebnu za regeneraciju i borbu protiv bora, kao i drugih znakova starenja.  Formula NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora povećava njihov prirodni nivo u koži te vidljivo smanjuje bore i znakove starenja.

                             nivea q 10 plus energy

Nova NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora kombinacijom visokovrednih sastojaka – goji bobica, koenzima Q10 i kreatina -osigurava koži sve potrebno za poticanje vitalnosti stanica te smanjuje znakove umora na koži lica i iznutra učinkovito deluje protiv bora. Zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15 i UVA zaštiti štiti kožu od bora koje mogu nastati pod uticajem sunca.

Scroll to Top