Otvoren je konkurs “Pokreni se za posao” na kome je u 2013. učestvovao i naš projekat za goji bobice

Svi preduzetnici i svi oni koji imaju želju da to postanu, mogu se prijaviti na projekat “Pokreni se za posao”  kako bi imali mogućnost dobiti opremu u vrednosti od 220.000 dinara. Na konkurs mogu aplicirati i oni koji već imaju započeti biznis, isto kao i oni koji za sada imaju samo ideju a žele da je sprovedu u delo. Ovo je šesti po redu konkurs koji realizuje udruženje “Eneca” iz Niša, a finansira se od strane kompanije Filip Moris. Možemo potvrditi da je sam početak realizacije našeg projekta, “Domaće goji bobice”, bio u mnogim sferama potpomognut od strane udruženja “Eneca” i stoga im mnogo hvala na tome.

U toku proteklih godina, iz projekta “Pokreni se za posao” je finansirano 11 biznisa koji su konkurisali iz Subotice. Jedan od tih biznisa je i naša plantaža goji bobica. Mi smo učestvovali u projektu u 2013. godini i tada je od 3100 prijavljenih odabrano 100 biznis ideja koje su finansirane. Ovo je druga godina od kako smo započeli ovaj biznis sa goji bobicama i sa zadovoljstvom možemo reći da smo unapredili poslovanje, proširili asortiman proizvoda i postigli željeni kvalitet potvrđen od strane naših vernih kupaca.

Do sada je kroz 6 ciklusa projekta “Pokreni se za posao” prošlo 385 klijenata koji upošljavaju približno 1.300 radnika širom Srbije. Zanimljivo je istaći da je svaki četvrti korisnik ovih sredstava iz Vojvodine.

Ovom prilikom pozivamo sve hrabre i odvažne da se prijave na ovaj konkurs kako bi imali priliku osvojiti 220.ooo dinara, kao bespovratnu pomoć u svom biznisu, koja se isključivo dodeljuje u opremi. Konkurs je otvoren do kraja januara, a uslove i detalje apliciranja možete pogledati na sajtu www.pokrenisezaposao.rs. Podrška u realizaciji ovog programa je i Nacionalna služba za zapošljavanje kao i Mreža za lokalni ekonomski razvoj u Srbiji.

 

Scroll to Top