ISKUSTVO KONZUMENTA NAŠIH GOJI BOBICA

Dragi čitatelji, sa radošću Vam prenosimo novo iskustvo koje nam prenosi naš konzument matičnog soka od goji bobica. Još jednom goji bobice potvrđuju blagotvorno dejstvo na ljudski organizam, ali ovoga puta na jačanju imuniteta u borbi protiv alergije na ambroziju.

Simptomi alergije na ambroziju

Simptomi alergije na ambroziju kao što su kijanje, kašljanje i gušenje zbog ambrozije mogu biti izuzetno neugodni, a propisani lekovi mogu izazvati brojne neželjene nuspojave. Uvek se prvenstveno preporučuje svim osobama koje pate od alergije na ambroziju da pokušaju na prirodan način ublažiti tegobe. Najbolji preporuka bi bila ojačati imuni sistem organizma do nivoa na kojem bi se on mogao sam izboriti sa svim neželjenim simptomima alergije na ambroziju. U tekstu koji sledi ćete pročitati iskustvo M.L. koja je uspela da prepolovi broj inekcija u 2015. godini koje mora da prima zbog alergije na ambroziju i to uz pomoć matičnog soka od goji bobica.

Rešenje za alergiju na ambroziju je preventiva

“Unazad 27 godina imam problem sa alergijom na ambroziju. Kako su godine prolazile bilo je sve gore, menjala sam lekove i jedino što mi je pomagalo koliko – toliko su inekcije. Inekcije koje koristim se preporočuju na svakih šest nedelja minimum, ali ja sam ih morala primati na svake tri nedelje. To je naravno štetilo organizmu.

Na preporuku prijatelja, počela sam u julu 2015. godine konzumirati matični sok od goji bobica koji sam nabavila sa plantaže goji bobica u Maloj Bosni. Broj inekcija koji sam ove godine primila se prepolovio. Ojačao mi je imunitet, a takođe sam primetila da goji bobice blagotvorno utiču na kožu i kosu.

Nastavljam dalje da koristim matični sok goji bobica i verujem da mi iduće godine neće biti potrebne inekcije. Smatram da je rešenje za alergiju na ambroziju u preventivnom jačanju imunog sistema, koje bi trebalo započeti mnogo ranije nego što započne cvetanje ambrozije koje je se javlja jula, a traje do ranih mrazeva. Planiram da konzumiran matični sok od goji bobica tokom cele godine, kako bi se preventivno pripremila za borbu protiv alergije na ambroziju.”

M.L.

Matični sok od goji bobica – 1.2 l – poručiti na 063 290 234.

Scroll to Top