ISKUSTVO KONZUMENTA NAŠIH GOJI BOBICA

Poštovani ljubitelji goji bobica, prenosimo Vam još jedno iskustvo našeg konzumenta Slavice M. koja potvrđuje blagotvorno dejstvo goji bobica na regulisanje nivoa šećera u krvi. Slavica koristi naš matični sok od goji bobica i pije ga svako jutro pre svih obaveza i poslova. Slavica potvrđuje i vidno poboljšanje raspoloženja nakon redovne upotrebe jutarnje doze soka. Mnogi konzumenti su nam predočili način na koji konzumiraju matični sok od goji bobica, stoga Vam i mi ovim putem želimo uputiti savet o pravilnom konzumiranju matičnog soka od goji bobica u pet koraka:
  1. Ujutru nakon ustajanja popiti 200 ml vode sobne temperature
  2. Nije obavezno – pojesti jednu kašikicu meda
  3. Popiti matični sok od goji bobica – 30 – 50 ml
  4. Zatim popiti još jednu čašu vode od 200 ml
  5. Nakon 15 – 20 minuta pojesti jutarnji obrok (preporučuje se veći postotak voća i povrća jer organizam od ranog jutra zahteva hranljive mikroelemente kako bi mogao u punoj snazi započeti dan).
Iskustvo Slavice M. je već druga potvrda, objavljena na našem sajtu, da matični sok od goji bobica pozitivno deluje na nivo šećera u krvi. Prethodno iskustvo je sa nama podelila Josipa koja je konzumiranjem goji bobica smanjila svoje jedinice insulina sa 18 na 8 jedinica. Josipa i njen muž Goran su svoje zadovoljstvo izrazili rečima “Doslovce, dobili smo osećaj egzotike i gipkosti.”  U nastavku teksta pročitajte iskustvo Slavice M.

Goji bobice za stabilan nivo šećera u krvi i dobro raspoloženje

 
“Goji bobica sam počela koristi po preporuci jer sam dijabetičar i želim da stabilizujem nivo šećera u krvi. Konzumiram matični sok od goji bobica svakodnevno. Najčešće je to ujtru rano, odmah nakon ustajanja. Prvo što sam zapazila, bilo je da mi se raspoloženje značajno popravilo i da imam puno više energije i snage za posao. Bio je to neverovatno dobar osećaj.
 
Posle nekog vremena sam primetila da mi je nivo šećera u krvi na dnevnom nivou stabilan, što mi donosi veliko olakšanje u svakodnevnim aktivnostima. Sigurna sam da ću svaki dan sve više osetiti poboljšanja u sveopštem stanju organizma. Preporučujem svima ovaj čaroban matični sok od goji bobica.”
 
Slavica Milenković
Scroll to Top