ISKUSTVO KONZUMENTA NAŠIH GOJI BOBICA

Dragi čitaoci, pred vama je novo iskustvo majke dva deteta koje potvrđuje da naš matični sok od goji bobica zaista jača imunitet i kod dece. Hladna i kišovita jesen su uslovi u kojima se vrlo lako prehladimo i oslabimo imunitet. Da bismo lakše prevazišli ovaj period, potrebno je preventivno ojačati imunitet i pripremiti ga na borbu protiv bolesti. Drago nam je kada naš matični sok od goji bobica nekome u tim namerama pomogne. Pogledajte nove cene na sledećem linku.

Moćni sokić za za jači imunitet

“Majka sam dva živahna dečaka. Od samog početka majčinstva, počela sam se susretati sa nevoljama koje su bile vezane za zdravlje mog prvog, a kasnije drugog deteta. Nikada pre nisam bila od onih osoba koji će tegobu prvenstvo pokušati rešiti pomoću narodne medicine. U svemu sam bila poslušna pedijatrima i specijalistima.

Takav način razmišljanja sam počela menjati kada konvencionalna medicina nije pomogla da mojoj deci bude bolje. Oba deteta su mi alergična gotovo kroz sva četiri godišnja doba i njihov imunitet je poprilično slab. Drugo dete ima asmu. Počela sam tražiti prirodne preparate, kako bih im ojačala imunitet i zaštitila ih od raznih bolesti.

Nakon rođenja prvog deteta još nisam znala za matični sok od goji bobica, ali sa drugim detetom sam imala više sreće i upoznala sam taj moćni sokić (tako ga zovu moja deca). Koristimo matični sok od goji bobica i zaista mogu odgovorno da tvrdim kako je u velikoj meri doprineo da im se poboljša zdravlje i ojača imunitet. To je vidljivo po njihovoj otpornosti na standardna sezonska oboljenja.

Starije dete ide u školu i od svih školskih dana ostane kući svega nekaoliko dana u toku godine (sigurna sam da se on ne raduje što to nije češće, jer njegovi drugari su češće bolesni i ostanu kući). Mlađi sin ide u vrtić, i praktično je tamo svaki dan neko bolestan, ali ne i on. Ponekad mu curi nos, ponekad kašlje ali onda uzmemo moćan sokić i to jednostavno prestane.

Poslednja situacija je bila da mi je mlađi sin kašljao bez prestanka 2 nedelje. Ponovo sam kupila matični sok od goji bobica i dala sam mu jednu dozu po povratku iz vrtića (jer nisam mogla čekati jutro i prazan stomak kako se preporučuje). Pomislia sam u sebi: ” Sada će još tri nedelje kašljati.” Ono što se desilo to veče za mene je bilo fascinantno. Posle jedne doze matičnog soka od goji bobica on je prestao kašljati i mirno je spavao čitavu noć. Da se to nije desilo nama ne znam da li bi bilo kome poverovala. Pomislila sam: ” Znam da je moćan, ali baš toliko?! 

Matični sok od goji bobica me prosto stalno pozitivno iznenađuje. Imunitet moje dece je sada mnogo snažniji i otporniji. ZAISTA ŽELIM DA SREĆNO VOĆE BUDE DEO VAŠE SREĆE, JER NAŠE VEĆ JESTE.”

S poštovanjem,

zadovoljni roditelj 

Scroll to Top