ISKUSTVO KONZUMENTA NAŠIH GOJI BOBICA

Poštovani ljubitelji zdrave hrane, pristigla nam je još jedna potvrda od našeg konzumenta. U pitanju je jedna majka, koja redovno svojoj deci daje matični sok od goji bobica kao prirodan dodatak ishrani. Goji sok pomaže da imunitet njene dece bude mnogo jači, a samim tim deca lakše podnose i druga oboljenja. Ona je svoje pozitivno iskustvo podelila i sa svojom rodbinom, a putem ovog članka želi da to podeli i sa svim dragim posetiteljima našeg sajta. Dobre vesti se brzo šire. Pročitajte kako matični sok od goji bobica očigledno jača imunitet dece različitog uzrasta.

ISKUSTVO: Preporučujem matični sok od goji bobica da ojačate imunitet vaše dece

“Majka sam dvoje dece. Mlađi sin ide u vrtić, a stariji u osnovnu školu. Za matični sok od goji bobica smo saznali pre više od godinu dana. Moja deca su do tada imala problema sa imunitetom i alergijom. Alergiju smo najčešće lečili sa inhalacijama, a kod mlađeg sina i sa pumpicom, jer su mu dijagnosticirali astmu.

Ovaj moćan sokić mlađi sin pije redovno svako jutro pre doručka i zaista se mogu pohvalaiti da sve bolesti iz vrtića podnese na nogama i bez temperature. Zanimljivo je spomenuti da je nedavno imao povredu arkade, krv na rani se brzo zustavila, a sama krasta sa rane je otpala za manje od nedelju dana. Naš najveći uspeh je da pumpicu za astmu ne koristi gotovo godinu dana. Sigurna sam da mu je goji sok zaista ojačao imunitet i da mnogo lakše podnosi astmu. Jednostavno imam osećaj da sa matičnim sokom od goji bobica možemo sve rešiti.

Stariji sin ide u osnovnu školu. Od čitave školske godine samo je jedan dan ostao kući i to zbog glavobolje. Jednom mu je bio bolestan drug u klupi pa se i on zarazio virusom. Počeo je duboko kašljati. Odmah sam mu dala goji matični sok i on je za tri dana prestao kašljati. Iznenađujuće je to što takva vrsta kašlja traje barem dve do tri nedelje.

Moj nećak, je imao velike bronhijalne probleme koji su prelazili u asmu. Ponudila sam im matični sok od goji bobica kao prirodni način da se imunitet ojača. Počeli su ga koristiti i poteškoće su polako nestajale. Od tada, pri svakoj prehladi, obavezno konzumiraju goji sok.

Imam još mnogo primera iz vlastitog života gde je ova goji sok zaista mnogo pomogao. Zahvalana sam, jer sam u roditeljstvu imala priliku upoznati ovaj “eliksir zdravlja” pomoću kojeg moja deca mogu zdravije odrastati. Nadam se da će te se i vi osmeliti i uživati u prirodnom i zdravom načinu života. 

Vaši sretni korisnici moćnog sokića :)”

Scroll to Top