ZABORAVILI STE DETALJE?

Poručite 100% prirodni goji sok za podsticanje hormona rasta

od / недеља, 18 децембар 2016 / Objavljeno u Iskustva konzumenata naših goji bobica, Novosti, Proizvodi, Uncategorized, Zdravlje
goji bobice

Iskustva roditelja čija deca piju goji sok

Kao proizvođači prirodnog goji soka imamo prilike svakog dana biti u kontaktu sa kupcima čuti njihova iskustva i rezultate koje uočavaju kod svoje dece. Nakon 6 godina istraživanja i sakupljenih povratnih informacija, možemo sa velikom sigurnošću da potvrdimo da naš goji sok, napravljen od organskih goji bobica, ima mogućnost da podstakne hormon rasta da se luči. Uzrast dece koja konzumiraju goji sok je od 2 godine pa se sve do 22 godine. Zaista smo sretni kada nam roditelji potvrđuju da su njihova deca „prešišala“ vršnjake iz razreda, iako su bili donedavno najniži u razredu. Takođe nas raduje kada se roditelji odluče za prirodni put podsticanja hormona rasta, pre nego što krenu sa tradicionalnom medicinom. Takve odluke donose stostruke benefite kod dece, koje ćemo detaljnije opisati u nastavku ovog teksta.

Podsticanje hormona rasta za 156%

Goji sok napravljen od organskih goji bobica je zauzeo prvo mesto kao prirodni proizvod koji stimuliše rast kod dece. Možemo vam potvrditi da je kod slučajeva niskog ili usporenog rasta dece imao neverovatne uspehe. Mnogi su se odlučili da probaju kao poslednju opciju, a neki su želeli samo da izbegnu davanje veštačkih hormona svojoj deci. Bilo koja da je situacija u pitanju, rezultati su mogu biti vidljivi već posle nekoliko meseci. Goji sok ima takvu kombinaciju polisaharida, carotena, minerala i vitamina da ima mogućnost da postakne lučenje hormona rasta. Istraživanja koja su rađena na svetskom nivou, su pokazala da goji sok podstiče hipofizu da luči hormona rasta čak za 156%. Pored stimulisanje rasta, deci se paralelno znatno jača imunitet.

Jačanje imuniteta

Mnogi kupci su nam potvrdili da je goji sok ojačao imunitet njihove dece i da su bili otporniji na prehlade i druge zarazne bolesti. Koji je razlog tome? Goji sok sadrži esencijalne mikroelemente koje čovek jako retko unosi u organizam svakodnevnom standardnom ishranom. Upravo ti važni mikroelementi obezbeđuju normalno funkcionisanje organizma i stvaranje snažnog odbrambenog imunog sistema. Zato je goji sok stvarno najbolji prirodni dodatak ishrani.

Prevazilaženje anemije

Konzumenti su nam potvrdili da su uradili analizu krvi pre i posle konzumiranja goji soka i da im je nivo gvožđa u krvi, u tom periodu, znatno porastao. Česta je pojava kod mladih osoba da su malokrvne i da to pokušavaju prevazići sa veštačkim suplementima i lekovima. Preporučujemo svima da se sa anemijom izbore na prirodan način konzumirajući goji sok.

Dobro raspoloženje i više snage

Goji sok sadrži znatne količine magnezijuma koji ima funkciju u ljudskom organizmu da opušta srce i da čoveku obezbedi dobro raspoloženje i više snage. Istraživanja su pokazala da pospanost često nije uzrokovana nedostakom sna nego nedostatkom magnezijuma. Deca koja se aktivno bave sportom troše velike količine energije za česte nedeljne treninge, a pored toga i za sve obaveze u školi ili na fakultetu. U takvim iscrpljujućim okolnostima je veoma važno dati organizmu ono što mu je neophodno da bi se ostvarili maksimalni rezultati.

Bolji apetit

Mnogi kupci su nam potvrdili da su primetili kod njihove dece bolji apetit nakon konzumiranja goji soka. Obimnija i raznovrsnija ishrana zasigurno doprinosi sveukupnom očekivanom rezultatu porasta deteta kao i jačeg imunog sistema.

Šta je važno znati pri kupovini goji soka?

Da li je 100% bezbedan za decu?

Naš sok je napravljen od organskih goji bobica što znači da su bobice na našoj plantaži uzgajana po svim standardima organske proizvodnje bez upotrebe bilo kakvih hemijskih preparata. Kontrolu je izvršila sertifikaciona kuća Ecocert Balkan d.o.o. a sertifikat možete videti na slici ispod. Iz tih razloga je naš goji sok 100% zdrav i bezbedan za dečiji organizam.

goji sok

Da li je 100% prirodan?

Ako na deklaraciji proizvoda pogledate deo na kome je ispisan sastav, videćete koje je sve sastojke proizvođač uključio u svoj proizvod. U naš goji sok nismo dodali šećer, konzervans, veštačke boje niti bilo koje druge veštačke aditive. Napravljen je isključivo od organskih goji bobica.

goji bobice

Česta pitanja o goji soku?

Kako se pravilno konzumira?

Ako se goji sok koristi za podsticanje hormona rasta najbolje bi bilo da dete pre spavanja popije jednu čašicu od 33 ml goji soka jer se hormon rasta luči tokom noći. Ako se pak goji sok koristi za preventivno jačanje imuniteta i u druge svrhe, najbolje bi bilo da se konzumira ujutru 20 – 30 minuta pre doručka u istoj količini od 33 ml. Za tu količinu soka možete koristiti rakijsku čašicu.

Koliko dugo treba piti goji sok?

Preporučujemo da konzumiranje 100% prirodni goji soka traje minimalno 6 meseci. Uzimajući u obzir da je svaki organizam drugačiji, ne može se tačno odrediti kada će efekti postati vidljivi. Svakako treba imati na umu da je prirodni put prevazilaženja zdravstvenih situacija često duži nego putem konvencionalne medicine, ali sa druge strane i zdraviji.

Koja je cena goji soka?

Da li je puno investirati svaki dan 83 dinara u svoje zdravlje? Sva blagotvorna dejstva koje pruža goji sok, možete imati ako svaki dan popijete dnevnu dozu od 33 ml i to zadovoljstvo nosi sa sobom trošak od 83 dinara. Ulaganje u zdravlje je uvek isplativa investicija! Cena pakovanja od 1.2 litre goji soka iznosi 2.500,00 dinara. Pakovanje sadrži 6 flašica od 200 ml.

Koliko dugo traje jedno pakovanje od 1.2 litre?

Ako svaki dan pijete 33 ml goji soka, jedno pakovanje će vam trajati 36 dana. Naravno, doza od 33 ml je preventivna što znači da je dovoljna kada želimo svoj organizam postepeno obogaćivati neophodnim antioksidansima, vitaminima, mineralima i drugim hranljivim sastojcima iz goji soka.

Kako da poručimo?

Mi šaljemo naš goji sok putem brze pošte na kućnu adresu. Paket sačinjavaju 6 bočica od po 200 ml, što je ukupno 1.2 litre goji soka. Paket se pažljivo upakuje i već istog dana pošalje brzom poštom, tako da vam već sledećeg dana bezbedno stiže na kućnu adresu.

Sve što treba da uradite je da popunite Formular za porudžbinu i kliknete „Pošalji!“ i mi ćemo Vas pozvati već istog dana. Takođe možete poručiti putem naše Facebook stranice Goji Bobice Srećno Voće, gde treba da napišite poruku sa Vašim podacima (Ime, prezime, adresu i broj, poštanski broj i mesto, broj mobilnog telefona i količinu paketa koju poručujete). U svakom trenutku nas možete pozvati na broj:

063 290 234

Formular za porudžbinu!

VRH