ZABORAVILI STE DETALJE?

Poručite 100% prirodni goji sok

od / недеља, 18 децембар 2016 / Objavljeno u Iskustva konzumenata naših goji bobica, Novosti, Proizvodi, Uncategorized, Zdravlje
goji bobice

Iskustva konzumenata goji soka

Kao proizvođači prirodnog goji soka imali smo prilike biti u kontaktu sa kupcima ovog proizvoda. Nakon 5 godine iskustva i sakupljenih povratnih informacija možemo sa velikom sigurnošću da vam predstavimo zdravstvene situacije u kojima goji sok donosi najbolje rezultate.

Podsticanje hormona rasta za 156%

Goji sok je zauzeo prvo mesto kao prirodni proizvod koji stimuliše rast kod dece. Možemo vam potvrditi da je kod slučajeva niskog ili usporenog rasta dece imao neverovatne uspehe. Prednost goji soka je ta što je to potpuno prirodno rešenje. Istraživanja su pokazala da goji sok podstiče lučenje hormona rasta čak za 156%. Pored toga, obezbedićete vašem detetu jači imunitet i bolju zaštitu od prehlada.

Jačanje imuniteta

Mnogi kupci su nam potvrdili da je goji sok ojačao njihov imunitet i da su bili otporniji na prehlade i druge zarazne bolesti. Koji je razlog tome? Goji sok sadrži esencijalne mikroelemente koje čovek jako retko unosi u organizam svakodnevnom ishranom. Upravo ti važni mikroelementi obezbeđuju normalno funkcionisanje organizma i stvaranje snažnog odbrambenog imunog sistema. Zato je goji sok stvarno najbolji prirodni dodatak ishrani.

Prevazilaženje anemije

Konzumenti su nam potvrdili da su uradili analizu krvi pre i posle konzumiranja goji soka i da im je nivo gvožđa u krvi, u tom periodu, znatno porastao. Česta je pojava kod mladih osoba da su malokrvne i da to pokušavaju prevazići sa veštačkim suplementima i lekovima. Preporučujemo svima da se sa anemijom izbore na prirodan način konzumirajući goji sok.

Regulisanje nivoa šećera u krvi

Jedna od radnosnih vesti koje smo primili od našeg konzumenta je da joj je goji sok pomogao da reguliše nivo šećera u krvi. Šećer u krvi se znatno počeo smanjivati te je osoba morala smanjiti jedinice insulina koje je sebi davala. Svakako da u ovakvim situacijama svaka odluka mora biti propraćena sa lekarskom kontrolom. Dobro u svemu ovome je da postoji i prirodan način za smanjivanje nivoa šećera.

Bolje raspoloženje i više snage

„Doslovce, dobili smo osećaj egzotike i gipkosti.“ Bio je to komentar osobe nakon što su određeno vreme koristili goji sok. Pored ovog iskustva bilo je i mnogih drugih koji su nam pričali kako su imali više snage tokom radnog vremena i kako im je to bilo zaista zadivljujuće. To je jednostavno zato što goji sok sadrži znatne količine magnezijuma koji ima funkciju u ljudskom organizmu da opušta srce i da čoveku obezbedi dobro raspoloženje i više snage. Istraživanja su pokazala da pospanost često nije uzrokovana nedostakom sna nego nedostatkom magnezijuma. Zato je goji sok pravo rešenje u ovakvim situacijama.

Na šta sve treba da obratite pažnju kada kupujete goji sok?

Da li je 100% prirodan?

Ako na deklaraciji proizvoda pogledate deo na kome je ispisan sastav, videćete koje je sve sastojke proizvođač uključio u svoj proizvod. U proizvod nismo dodali šećer, konzervans, boje i druge veštačke aditive. Iz toga razloga je ovaj sok 100% zdrav za vaš organizam.

goji bobice

Kako se pravilno konzumira?

Ako se goji sok koristi za podsticanje hormona rasta najbolje bi bilo da dete pre spavanja popije jednu čašicu od 33 ml goji soka jer se hormon rasta luči tokom noći. Ako se pak goji sok koristi za preventivno jačanje imuniteta i u druge svrhe, najbolje bi bilo da se konzumira ujutru 20 – 30 minuta pre doručka u istoj količini od 33 ml. Za tu količinu soka možete koristiti rakijsku čašicu.

Koliko dugo treba piti goji sok?

Preporučujemo da konzumiranje 100% prirodni goji soka traje minimalno 6 meseci. Uzimajući u obzir da je svaki organizam drugačiji, ne može se tačno odrediti kada će efekti postati vidljivi. Svakako treba imati na umu da je prirodni put prevazilaženja zdravstvenih situacija često duži nego putem konvencionalne medicine, ali sa druge strane i zdraviji.

Koja je cena goji soka?

Da li je puno investirati svaki dan 83 dinara u svoje zdravlje? Sva blagotvorna dejstva koje pruža goji sok, možete imati ako svaki dan popijete dnevnu dozu od 33 ml i to zadovoljstvo nosi sa sobom trošak od 83 dinara. Ulaganje u zdravlje je uvek isplativa investicija! Cena pakovanja od 1.2 litre goji soka iznosi 2.500,00 dinara. Pakovanje sadrži 6 flašica od 200 ml.

Koliko dugo traje jedno pakovanje od 1.2 litre?

Ako svaki dan pijete 33 ml goji soka, jedno pakovanje će vam trajati 36 dana. Naravno, doza od 33 ml je preventivna što znači da je dovoljna kada želimo svoj organizam postepeno obogaćivati neophodnim antioksidansima, vitaminima, mineralima i drugim hranljivim sastojcima iz goji soka.

Kako da poručimo?

Mi šaljemo naš goji sok putem brze pošte na kućnu adresu. Paket sačinjavaju 6 bočica od po 200 ml, što je ukupno 1.2 litre goji soka. Paket se pažljivo upakuje i već istog dana pošalje brzom poštom, tako da vam već sledećeg dana bezbedno stiže na kućnu adresu. Sve što treba da uradite da nas pozovete na broj: 063 290 234, ili popunite ispod formular i kliknite na ”Pošalji“ i mi ćemo Vas pozvati već istog dana.

Formular za porudžbinu!

VRH