ZABORAVILI STE DETALJE?

Sveže goji bobice u prodaji

Sveze goji bobice Mala Bosna

POČINJE BERBA GOJI BOBICA

Na našoj plantaži u Maloj Bosni uskoro počinje berba svežih goji bobica. Uzgajane su po standardima organske proizvodnje, što podrazumeva da nisu primenjivana nikakva hemijska sredstva za zaštitu i prihranu. Na taj način garantujemo našim kupcima siguran kvalitet i potpuno zdrav proizvod. Sveže goji bobice se mogu poručiti putem mobilog telefona 063 290 234 ili nam ostavite vaš kontakt OVOM linku i mi ćemo Vas pozvati već istog dana da se dogovorimo oko isporuke.

Prednosti kupovine svežih goji bobica sa naše plantaže

Naša plantaža goji bobica je zasađena u maju 2013. godine u selu Mala Bosna, nadomak Subotice. Od samog početka smo se orijentisali na organski način proizvodnje kako bismo obezbedili potpuno zdrav i kvalitetan proizvod za našu porodicu i za sve naše kupce. U oktobru 2014. godine je potpisan ugovor sa sertifikacionom kućom Organic Control System doo iz Subotice, koje vrši kontrolu i sertifikaciju na našoj plantaži. Na taj način garantujemo da pri uzgoju goji bobica koristimo samo ona sredstva za zaštitu i prihranu koja su dozvoljena u organskoj proizvodnji.

Zašto konzumirati sveže goji bobice?

Kako pravilno konzumirati goji bobice? Da li ih je bolje jesti sveže ili prerađene? Ako su prerađene, da li one gube sve zdrave sastojke? To su pitanja koja su sasvim opravdana i koja potrošači najčešće postavljaju prilikom kupovine goji bobica. Da biste se lakše snašli prilikom odabira proizvoda od goji bobica, daćemo vam nekoliko osnovnih smernica za kupovinu goji bobica.

U koliko kupujete goji bobice zbog zdravlja onda vam preporučujemo tri opcije: sveže goji bobice, matični sok od goji bobica i sušene goji bobice. Prednost svežih goji bobica je ta što ne prolaze nikakvu vrstu prerade i samim tim zadržavaju celokupni sastav mikroelemenata (vitamini, minerali, antioksidansi…) koji se u njima nalaze. Istraživanja pokazuju da sveže voće generalno u sebi sadrži veće količine vitamina u odnosu na sušeno voće. Dok sušeno voće, ima izraženiji postotak minerala u svom sastavu. Treba uzeti u obzir da su goji bobice sezonsko voće te preporučujemo našim kupcima da ih konzumiraju sveže dok traje njihova sezona, a to je od kraja jula do kraja novembra.

Isporuka

  1. U Subotici i u okolini se isporuka vrši na kućnu adresu. Pozovite broj 063 290 234.
  2. Za mesta udaljenija od Subotice takođe možemo izvršiti isporuku, samo je neophodno predhodno nazvati radi dogovora. Pozovite broj 063 290 234.
  3. Uskoro ćemo navesti i mesta (tezge na pijacama i prodavnice) u Subotici na kojima ćete u svakom trenutku moći kupiti sveže goji bobice.

Čuvanje svežih goji bobica

U koliko se kupi manja količina, ona se može čuvati u frižideru nekoliko dana (3 – 6 dana). U koliko se kupi veća količina, deo možete odložiti u zamrzivač, dok drugi deo ostavite za svakodnevnu upotrebu u frižider. Prednost kupovine veće kočine je niža cena.

VRH