Organic Goji Sok – 1.2 L – 1 PAKET

Broj artikla: OGS 1/17. Kategorija: . Oznake , , , , , , .

Dovoljno za: 30 dana

Način upotrebe: 33 ml dnevno

Pakovanje: 6 flašica po 200 ml

Neto: 1.2 litre

Status: sertifikovani organski proizvod

Sastav: 100% goji bobice, C vitamin

Upotrebljivo do: 01.08.2019.

Plaćanje: pouzećem

NA LAGERU

2,500.00 RSD

4975 na zalihama

Iskustva konzumenata goji soka

Kao proizvođači organskog goji soka imali smo prilike biti u kontaktu sa kupcima ovog proizvoda. Nakon 4 godine iskustva i sakupljenih povratnih informacija možemo sa velikom sigurnošću da vam predstavimo one zdravstvene situacije u kojima goji sok donosi najbolje rezultate.

Podsticanje hormona rasta za 156%

Goji sok je zauzeo prvo mesto kao prirodni proizvod koji stimuliše rast kod dece. Možemo vam potvrditi da je kod slučajeva niskog ili usporenog rasta dece imao neverovatne uspehe. Naravno da postoje i drugi načini da se usporen rast kod dece prevaziđe, ali prednost goji soka je ta što je to potpuno prirodno rešenje. Istraživanja su pokazala da goji sok podstiče lučenje hormona rasta čak za 156%. Pored toga, obezbedićete vašem detetu jači imunitet i bolju zaštitu od prehlada.

Jačanje imuniteta

Mnogi kupci su nam potvrdili da je goji sok ojačao njihov imunitet i da su bili otporniji na prehlade i druge zarazne bolesti. Koji je razlog tome? Goji sok sadrži esencijalne mikroelemente koje čovek jako retko unosi u organizam svakodnevnom ishranom. Upravo ti važni mikroelementi obezbeđuju normalno funkcionisanje organizma i stvaranje snažnog odbrambenog imunog sistema. Zato je goji sok stvarno najbolji prirodni dodatak ishrani.

Prevazilaženje anemije

Konzumenti su nam potvrdili da su uradili analizu krvi pre i posle konzumiranja goji soka i da im je nivo gvožđa u krvi, u tom periodu, znatno porastao. Česta je pojava kod mladih osoba da su malokrvne i da to pokušavaju prevazići sa veštačkim suplementima i lekovima. Preporučujemo svima da se sa anemijom izbore na prirodan način konzumirajući goji sok.

Regulisanje nivoa šećera u krvi

Jedna od radnosnih vesti koje smo primili od našeg konzumenta je da joj je goji sok pomogao da reguliše nivo šećera u krvi. Šećer u krvi se znatno počeo smanjivati te je osoba morala smanjiti jedinice insulina koje je sebi davala. Svakako da u ovakvim situacijama svaka odluka mora biti propraćena sa lekarskom kontrolom. Dobro u svemu ovome je da postoji i prirodan način za smanjivanje nivoa šećera.

Bolje raspoloženje i više snage

„Doslovce, dobili smo osećaj egzotike i gipkosti.“ Bio je to komentar osobe nakon što su određeno vreme koristili goji sok. Pored ovog iskustva bilo je i mnogih drugih koji su nam pričali kako su imali više snage tokom radnog vremena i kako im je to bilo zaista zadivljujuće. To je jednostavno zato što goji sok sadrži znatne količine magnezijuma koji ima funkciju u ljudskom organizmu da opušta srce i da čoveku obezbedi dobro raspoloženje i više snage. Istraživanja su pokazala da pospanost često nije uzrokovana nedostakom sna nego nedostatkom magnezijuma. Zato je goji sok pravo rešenje u ovakvim situacijama.

Na šta sve treba da obratite pažnju kada kupujete goji sok?

goji maticni sok

Da li je 100% zdrav?

Da li su baš svi proizvodi u prodavnicama zdrave hrane zdravi? Kako biti siguran prilikom kupovine? Jedno je sigurno. Proizvodi koji imaju organik sertifikat su sigurno najsigurniji odabir za vas. Svaki proizvod koji je sertifikovan je prošao oštru kontrolu sertifikacionog tela da najmanje u predhodne tri godine nije koristio hemijska sredstva u procesu uzgoja i prerade. Naš goji sok ima status organskog proizvoda i time smo mi prvi u Srbiji koji imamo domaći organski goji sok. Na taj način smo svim našim kupcima zagarantovali 100% zdrav proizvod.

Da li je 100% prirodan?

Ako na deklaraciji proizvoda pogledate deo na kome je ispisan sastav, videćete koje je sve sastojke proizvođač uključio u svoj proizvod. Mi smo naš goji sok napravili isključivo od goji bobica, bez dodavanja bilo kog drugog voća. U proizvod nismo dodali šećer, konzervans, boje i druge veštačke aditive. Iz toga razloga je ovaj sok 100% zdrav za vaš organizam. Goji sok se dobija procesom hladnog ceđenja svežih organskih goji bobica sa naše plantaže u Maloj Bosni.

Sada slede često postavljena pitanja od strane naših kupaca

organic goji sok

Kako se pravilno konzumira?

Ako se goji sok koristi za podsticanje hormona rasta najbolje bi bilo da dete pre spavanja popije jednu čašicu od 33 ml goji soka pre spavanja jer se hormon rasta luči tokom noći. Ako se pak goji sok koristi za preventivno jačanje imuniteta i u druge svrhe, najbolje bi bilo da se konzumira ujutru 20 – 30 minuta pre doručka u istoj količini od 33 ml. Za tu količinu soka možete koristiti rakijsku čašicu.

Koliko dugo treba piti goji sok?

Preporučujemo da konzumiranje organic goji soka traje minimalno od 4 do 6 meseci. Uzimajući u obzir da je svaki organizam drugačiji, ne može se tačno odrediti kada će efekti postati vidljivi. Svakako treba imati na umu da je prirodni put prevazilaženja zdravstvenih situacija često duži nego putem konvencionalne medicine, ali sa druge strane i zdraviji.

Kako da poručimo?

Mi šaljemo naš organik goji sok putem brze pošte na kućnu adresu. Paket sačinjavaju 6 bočica od po 200 ml, što je ukupno 1.2 litre goji soka. Cena ovog pakovanja je 2.500,00 dinara. Paket se pažljivo upakuje tako da vam bezbedno stiže na kućnu adresu. Sve što treba da uradite da nas pozovete na broj:

063 290 234

U PRILOGU SLEDI DETALJNA LISTA BLAGOTVORNOG DEJSTVA GOJI BOBICA NA LJUDSKI ORGANIZAM:

BOLESTI – TUMOR – STARENJE

1. Pomaže kod hroničnog suvog kašlja
2. Pojačava, stimuliše i balansira imuni sistem
3. Poboljšava pamćenje
4. Pomaže u sprečavanju rasta i razvoja ćelija tumora
5. Smanjuje reprodukciju kancerogenih ćelija
6. Produžava vitalnost organizma
7. Smanjuje neželjene nuspojave nastale usled hemoterapije
8. Pomaže u borbi protiv autoimunih bolesti
9. Poseduje anti-upalna svojstva, kod mišićnih upala
10. Štiti glavne organe, posebno bubreg i jetru vrši detoksikaciju
11. Odlaže starenje ćelija

ENERGIJA – VITALNOST – LIBIDO

1. Suzbija hronični ili privremeni zamor
2. Poboljšava koncentraciju
3. Vraća snagu i energiju
4. Eliminiše višak kilograma koji su odgovorni za umor
5. Pomaže u lečenju muške neplodnosti
6. Vraća želju za strašću (i kod muškaraca i kod žena)
7. Povećava izdržljivost i vitalnost.

KRVNI PRITISAK – CIRKULACIJA – SRCE

1. Štiti od kardio-vaskularnih oboljenja
2. Uravnotežuje krvni pritisak (visok i nizak)
3. Uravnotežuje srčane funkcije
4. Balansira nivo šećera u krvi – glikemiju
5. Reguliše nivo lipida u krvi – holesterol
6. Sprečava stvaranje krvnih ugrušaka
7. Poboljšava cirkulaciju krvi.

SAN – STRES – ANKSIOZNOST

1. Obezbeđuju okrepljujući san
2. Smanjuje stres i anksioznost
3. Usporava starenje neurona
4. Pomaže u borbi protiv depresije
5. Smanjuje vrtoglavicu
6. Umanjuje glavobolju
7. Poboljšava pamćenje

OČI – VID – KOŽA

1. Štiti od očnih oboljenja
2. Poboljšava vid
3. Smanjuje vizuelni umor
4. Sprečava pojavu mrene u oku
5. Smanjuje degeneraciju žute mrlje – makule
6. Sprečava pojavu glaukoma
7. Štiti kožu
8. Pamaže u zarastanju posekotina i povreda
9. Osnažuje nokte i kosu

VARENJE – ISHRANA

1. Štiti jetru i bubrege
2. Olakšava dobru probavu
3. Pomaže u borbi protiv urinarnih infekcija
4. Poboljšava apsorpciju kalcijuma
5. Olakšava gubitak težine
6. Sprečava nedostatke tokom dijete
7. Sprečava efekte odustajanja tokom dijete
8. Smanjuje želju za konzumiranjem šećera u velikim količinama

Ako želite da poručite naš organski goji sok budite slobodni da nas pozovete na broj:

063 290 234

Dodatne informacije

Težina 2.4 kg kg